Det er mange som kjører eller seiler forbi Saltneven – holmen som huser Kragerø Seilforenings anlegg med brygger, badestrand og klubbhus.

Det er seilforeningen ikke så glad for – vi ønsker at du legger turen Saltneven som er åpen for alle.

Er du på jakt etter et fint turmål for store og små – med bademuligheter, sanitæranlegg og kiosk – da er Saltneven et fint alternativ. Det er alltid liv og røre der, det er ikke langt fra Kragerø by og det er en lun og fin plass når været står på ute på skjæra.

Det er mange fine uthavner i Kragerøskjærgården. Uthavnene er flotte i godvær, og der finner du roen. Inne i Kragerø by er det lun gjestehavn på Gunnarsholmen, men der kan det være vanskeligere å finne roen og ofte trangt om plassen.

I gjestehavnen på Saltneven er det stille og rolig, flotte havneforhold, fine bademuligheter, hyggelig vertskap, dusjer og doer. En kiosk er det også. Har
du med jolle er det bare en liten tur over fjorden – så er du i Kragerø by. Ifølge Seilforeningen tilbyr Saltneven det beste av to verdener – en mellomting mellom uthavn og byhavn.

Kragerø Seilforening er i gang med en oppgradering av bryggeanleggene og skal bygge en flott sjøbu som samlingssted på brygga. Over de neste årene skal foreningen investere flere millioner i anlegget – til glede for alle besøkende.

Gjennom hele skoleferien er det vertskap på Saltneven. Kommer du med båt til Saltneven blir du tatt godt imot og hjulpet til kai.

Kontakt vertskapet på saltneven@gmail.com