Årskontingent for 2022
Familiemedlemsskap: kr 1000,- for hele familien.
Enkeltmedlem junior: kr 400,- (0-20 år)
Enkeltmedlem senior: kr350
Aktivmeldem 800,-

Det aller triveligste er å la hele familien være en del av fellesskapet. Kontingenten er den samme, uansett antall familiemedlemmer. Obs; gjelder familiemedlemmer i rett opp og nedadstigende retning.

Hvordan melde seg inn
Innmelding skjer via
Min idrett har også en Mobil app som kan benyttes.
Om du ikke er kjent med Minidrett fra før så har vi en liten "bruksanvisning" her:
Gå til Minidrett.no og logg deg inn. Har du ikke bruker fra før av må du opprette dette.

Når du er logget inn kan du søke opp Kragerø Seilforening for å melde deg inn.
Først trykker du «Medlemskap» og deretter «Finn ny klubb».

Når du har trykket «Finn ny klubb» får du opp en søkeboks hvor du skriver inn «Kragerø Seilforening» og trykker søk.
For å gå videre tykker du på «Kragerø Seilforening»

Du vil nå få opp Kragerø Seilforening på høyre side.
Her må du hakke av for  «Seiling (gren)» og velger enten kjølbåt eller jolle før du trykker på «Send søknad»

Registrere familiemedlemskap

For å få registrert alle i familien i familiemedlemskap må dere først registrere hvert enkelt medlem gjennom Minidrett.no. Når det er gjort sendes det en epost til tore@mdesigns.no med liste over hvilke personer som skal samles i familiemedlemskapet. Da trenger vi fullt navn og fødselsdato for å registrere dere korrekt.

Ved eventuelle feilmeldinger eller problemer send e post til tore@mdesigns.no for manuell innmelding. Inkluder fødselsdato, adresse og ønsket medlemskap.