PÅMINNELSE ÅRSMØTE I KRAGERØ SEILFORENING

Postet av Kragerø Seilforening den 17. Feb 2022

 

PÅMINNELSE

ÅRSMØTE I KRAGERØ SEILFORENING  

NÅ MED MULIGHET FOR FYSISK FREMMØTE

 

Et bilde som inneholder tekst, vannfartøy
Automatisk generert beskrivelse

 

Vi minner om årsmøte 2021 i Kragerø Seilforening. Basert på endringer i Covid-restriksjoner så kan vi glede med at vi nå kan avholde møtet som en kombinasjon av digitalt og fysisk møte. De som ønsker det kan fortsatt møte digitalt, samtidig som vi åpner for fysisk fremmøte!

Tidspunkt for møtet er tirsdag 1. mars klokken 18.00 og møtet blir avholdt i Kirkegt. 14, 3. etasje (møterom Steinmann over Kragerø Elektriske).

 

Dersom du ønsker å delta så meld deg på via den e-post du allerede skal ha mottatt fra oss. Dersom du, mot formodning, ikke har mottatt noen e-post så send ønske om deltakelse på en e-post til trondsb1@gmail.com.
Innkalling Digitalt Årsmøte

Postet av Kragerø Seilforening den 1. Feb 2022

Vi inviterer til årsmøte i Kragerø Seilforening tirsdag 1 mars kl 18.00. På grunn av Covid så avholdes møtet digitalt i år.

Vi har sendt ut invitasjon pr e-post til samtlige medlemmer men har erfart at for noen sin del så har e-posten gått i spamfilteret. Dersom du ikke har mottatt invitasjonen så vil vi sette pris på at du sender en epost til trondsb1@gmail.com så ordner vi at innkallingen kommer også til din e-postkasse.

Klikk på linken for innkallingen i pdf. format: 

Innklalling årsmøte 2021 KSF.pdf


Med vennlig hilsen

Styret i KSF